Klik hier voor de website van Lekkerknallen.nl

Like ons op Facebook en maak kans op Vuurwerk!
Klik hier voor ons GRATIS vuurwerk!
 

Vuurwerkdenhaag.nl is onderdeel van lekkerknallen.nl Vuurwerk

Als u op zoek bent naar vuurwerk in de Hofstad Den Haag, dan bent u bij Lekkerknallen.nl Vuurwerk op het juiste adres! Hier vindt u het grootste assortiment vuurwerk en het beste kwaliteitsvuurwerk in Den Haag.

Al meer dan 15 jaar lang vindt u bij Lekkerknallen.nl aan de Haagse Goudriaankade 14 (vlakbij de Laakbrug) de grootste keuze uit onder andere knalvuurwerk, singleshots, siervuurwerk, vuurpijlen, jeugdvuurwerk, sterretjes en 500grams cakes. Maar ook pijlenpakketten en siervuurwerkpakketten hebben we in ons assortiment. Tevens zijn er ieder jaar de OP=OP producten, het Budgetvuurwerk (voor de kleine beurs) en de Kiloknallers.

Al ons aangeboden vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd op prijs, uitwerking en kwaliteit. U vindt bij ons dan ook het grootste, beste en goedkoopste assortiment aan vuurwerk in de regio Haaglanden!

Vanaf eind november kunt u ook terecht in onze webshop voor het bestellen van vuurwerk. Natuurlijk kunt u ook altijd bij onze vuurwerk speciaalzaak terecht voor de losse verkoop van vuurwerk op 29, 30 en 31 december.

Door onze snelle afhandeling, korte wachttijden en onze enorme voorraad aan vuurwerk verlaat u onze gezellige vuurwerk speciaalzaak altijd met een goed gevoel en een glimlach!

 

SHOWROOM / AFHALEN / LOSSE VERKOOP
Goudriaankade 14 • 2516 GM Den Haag • Tel. 070 445 02 13
Klik hier voor e-mail