Vuurwerkvoorburg.nl is onderdeel van lekkerknallen.nl Vuurwerk

Vroeger was het makkelijk in Voorburg kocht u uw vuurwerk bij Pellen Fietsen aan de van Wateringenlaan of bij Drogist Julia of Lenta aan het Koningin Julianaplein. Als u tegenwoordig op zoek bent naar vuurwerk in de omgeving van Voorburg, dan bent u bij Lekkerknallen.nl Vuurwerk op het juiste adres! Even de A12 onderdoor en de Binckhost over, maar danr vindt u het grootste assortiment vuurwerk en het beste kwaliteitsvuurwerk in Den Haag en omgeving.

Al meer dan 15 jaar lang heeft Lekkerknallen.nl te Den Haag de grootste keuze uit onder andere knalvuurwerk, singleshots, siervuurwerk, vuurpijlen, jeugdvuurwerk, sterretjes en 500grams cakes. Maar ook pijlenpakketten en siervuurwerkpakketten hebben we in ons assortiment. Tevens zijn er ieder jaar de OP=OP producten, het Budgetvuurwerk (voor de kleine beurs) en de Kiloknallers.

Al ons aangeboden vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd op prijs, uitwerking en kwaliteit. U vindt bij ons dan ook het grootste, beste en goedkoopste assortiment aan vuurwerk in de regio van Voorburg!

Vanaf eind november kunt u ook terecht in onze webshop voor het bestellen van vuurwerk. Natuurlijk kunt u ook altijd bij onze winkel in Den Haag terecht voor de losse verkoop van vuurwerk op 29, 30 en 31 december.

Door onze snelle afhandeling, korte wachttijden en onze enorme voorraad aan vuurwerk verlaat u onze winkel op de grens van Voorburg nooit met lege handen!

 

SHOWROOM / AFHALEN / LOSSE VERKOOP
Goudriaankade 14 • 2516 GM Den Haag • Tel. 070 445 02 13
Klik hier voor e-mail

 
Klik hier voor de website van Lekkerknallen.nl

Like ons op Facebook en maak kans op Vuurwerk!
Klik hier voor ons GRATIS vuurwerk!